Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Ikke helt over.....     RetroBlogg     God tur! (I 9 måneder!) »
2. August 2007  
Änglar, finns dom?

Tittelen henspiller på den svenske, lett "vovede" filmen, fra 1961 med Jarl Kulle og Christina Schollin i hovedrollene, som gikk på norske kinoer når jeg såvidt var begynt på tenårene. Som jeg skrev i går var ikke Märtha Louise i tvil om det når hun gikk ut å reklamerte for sin nystartede skole. Men etter at Trygve Hegnar forrige dagen gikk ut å kalte opplegget for en "ren svindel", har hun visst tydelig blitt usikker selv.

Les bare hva Aftenposten skriver i dag:

Märthas engleskole skal etter planen starte opp undervisningen om to uker fra i dag. Ifølge den opprinnelige timeplanen ville elevene komme i kontakt med engler allerede 14. september. Det skulle skje gjennom et helgekurs, der man også lærte "å skape himmelske mirakler" i livet sitt.

I går formiddag fikk Astarte Education tydeligvis kalde føtter i forhold til omfanget av de løfter som ble gitt, og teksten på skolens nettside ble omformulert.

Nå heter det kun at man skal "søke kontakt" med englene. Man skal også bare "søke å skape" himmelske mirakler. Noen garanti om at søkene skal være vellykket, gis ikke.

Kanskje hun hadde tatt for mye Møllers tran?Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Änglar, finns dom?' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen