Dette er arkivert innlegg

[an error occurred while processing this directive]
FORSIDE BLOGG PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« Sommerstille     RetroBlogg     Änglar, finns dom? »
1. August 2007  
Ikke helt over.....

Sommerferien er ikke helt over ennå, det er ennå et par dager og en helg igjen. Men så er det slutt! Tilbake til Alcatraz og striskjorta og havrelefsa. Men siden jeg sitter her foran PC'en allikevel, kan jeg jo skrive noen ord også.

Det har jo som kjent ikke vært den aller varmeste og tørreste sommeren vi har hatt, egentlig den våteste og kaldeste(?). Men det er uansett godt å ha fri selv om det blir mye inneliv. Joda, jeg kjenner slagordet: "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær". Men jeg har for lengst fått min kvote av vått uteliv. Jeg blir heller inne når det regner.

Se, jeg lyser som en fontene. En lysfontene!Leste forresten at prinsesse Märtha Louise, hun som for et par år siden var "En Lysfontene", hadde begynt å snakke med engler og hadde opprettet en skole for å lære andre det samme og i samme slengen litt "reading, "healing", "berøring" og "jording" (mye -ing'ing der, gitt!). Men smaker det, så koster det. "Utdannelsen" er tre-årig og koster kr. 12.000,- pr. halvår, det skulle totalt bli kr. 72.000,-. Det er mye penger, det. (Og jeg tviler på at statens lånekasse for studerende ungdom vil tre hjelpende til.)

Prinsessen har fått en rekke tilbakemeldinger fra de som alltid må mene noe om slikt, men det underligste kom fra kronprinsessen (Mette-Marit, du vet). Hun påstår at prinsessen har magiske hender. For hun hadde helbredet henne! Og jeg siterer: "Hun har nesten som en liten sol i seg!"

Ellers var nok langt de fleste kommentarene negative. Noen var sogar svært negative og TV-pastor Jan Hanvold mener hun er blitt besatt av demoner! Han sier til og med: "Märtha Louise er en representant fra helvete"! (Kanskje å gå litt for langt den andre veien?)

Men nå er hun sykmeldt etter alt det negative som har kommet i det siste og dermed er det stille om dette akkurat nå.

Men det er som jeg har sagt hele tiden. Det er ingen vits å arbeide for å avskaffe kongedømmet, det klarer kongehuset selv!

Leve republikken!

Retrospekt [12:42]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Ikke helt over.....' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen