Dette er arkivert innlegg

FORSIDE BLOGG >PIXLER FOTOS MULTIMEDIA LINKER INFO ARKIV


« En søndag ved bassenget i Kigali     RetroBlogg     Bygdetullinger »
23. November 2007  
Som sagt så gjort

"Hva jeg skal gjøre? Jeg får se å få bestilt noen nye bøker........" avsluttet jeg mitt forrige innlegg med. Og som sagt så gjort. En bekreftelse fra Amazon på bestilte bøker ble mottatt kl. 10:43 i dag:

Dispatch estimate for these items: 26 Nov 2007
  • "Digital Macro Photography"

  • "The Adobe Photoshop Lightroom Book: The Complete Guide for Photographers"

  • "RSPB Guide to Digital Wildlife Photography"

  • "The Wine of Angels (Merrily Watkins Mysteries)"

  • "The Smile of a Ghost (Merrily Watkins Mysteries)"

  • "The Fabric of Sin (Merrily Watkins Mysteries)"

  • "Remains of an Altar (Merrily Watkins Mysteries)"
Fotobøker burde ikke være noen overraskelse at jeg kjøper, men hvis du lurer på hvorfor i all verden jeg har bestilt 4 bøker av Phil Rickmans serie om den lille, fraskilte, storrøykende kvinnelige presten Merrily Watkins, så har du enten aldri lest noen av bøkene om henne eller så er du ukjent med min forkjærlighet for mysterier på den engelske landsbygda!

Så hvis jeg skal gjøre meg noe håp om å bli ferdig med China Miévilles "Iron Council" før i 2008, må jeg lese veldig lenge på senga den neste uka.

Så får vi ta alt det andre jeg skrev om etterhvert.

Personlig [14:22]


divider


Trackbacks

TrackBack URL for dette innlegget:


Under finner du linker til weblogger som referer til 'Som sagt så gjort' fra RetroBlogg.


© 2000 - 2017 Kjell Arnesen